Keresés:
Utolsó módosítás: 2016.04.06.  szerda MIÉSZ alapítva 2006
Főoldal >> Nekrológ

Ottlakánné

1953 - 2011 Erzsike (vagy inkább Böbe, ahogy barátai nevezték) nagyon korán itt hagyott bennünket.

 

Származási hely: MIESZ2011

Az átlagosnál küzdelmesebb élete volt, melyben minden körülmények között igyekezett helytállni. Munkáját nagy elhivatottsággal végezte.

Elhatározott valamit és szívósan meg is valósította. Így lett magasépítő üzemmérnök, később igazságügyi ingatlanforgalmi szakértő, majd EUFIM minősített értékelő, ingatlanvagyon-értékelő. Munka mellett nem könnyű tanulni, ráadásul vidékről Debrecenbe, vagy Budapestre utazva. Erzsi Szarvason született, de Békéscsabán élt sokáig, nemrégen Szegedre költözött. 

 Édesanyjához nagyon erősen kötődött, e miatt Anyukája néhány évvel ezelőtt bekövetkezett halála nagyon megviselte. A családja, felnőtt gyerekei és kis unokája nyújtott kárpótlást e veszteségért. Súlyos betegségéről még barátainak sem sokat beszélt, ezt is inkább egy megoldandó feladatnak tekintette, bizakodva a gyógyulásban.
Sajnos most az egyszer az akarat és kitartás sem segített, legyőzte őt a betegség. Békéscsabán, a Ligeti temetőben nyugszik. Kedves, mosolygós egyénisége hiányozni fog nekünk, emlékét kegyelettel megőrizzük.

Ő volt Erzsike.

  A tagjaink sorába azért lépett, mert itt megtalálta azt a közösséget, ami segítséget és az összetartozás érzését adta. Bár nagy volt a távolság lakhelye és a találkozók színhelyei között, sokszor ott volt, sokszor élvezhettük visszafogott humorát, kedvességét.

Eljött Viszre, a csacsifarmra, Balatonlellére a kulturális találkozónkra és számtalanszor a budapesti találkozóinkra, részt vett a Kolbászfesztivál díjnyertes csapatában. Nemrég és utoljára a Márványmenyasszony étteremben találkoztunk, ahol egyáltalán nem látszott rajta, hogy baj van

Folyamatosan képezte magát szakmailag és mindenki szerette, hiányozni fog. Pihenj békében! MIÉSZ elnökség

© Copyright 2006 - 2009 | All rights reserved.