Keresés:
Utolsó módosítás: 2016.04.06.  szerda MIÉSZ alapítva 2006
Főoldal >> Májusi találkozónk

Májusi találkozónk

Minden hónapban találkozót taertunk a budapesti Stex étteremben. A májusi találkozó képes beszámolója...

Partnerünk a:          jog1.gif

 

A májusi találkozónk élménybeszámolója:

Csorba Dániel (MIÉSZ szóvivő, értékesítési tagozat felelős) az intarktív együt-tanulás levezetője, témafelelős
 


Kedves Kollégák!

 A legutolsó találkozásunk alkalmával (Stex étterem, minden hónap utolsó csütörtöke) bezárult a kör. A 3. részt is végig tárgyaltuk, ami az értékesítéshez vezető legutolsó mozaikdarabokról szólt, (ártárgyalás, ügyvédek, fizetési ütemezés, stb..)

Mindenki értékes élettapasztalatokkal járult hozzá, ahhoz, hogy egymástól tanulhassunk. Remélem ezek a beszélgetések sokaknak segítenek a jövőben több ingatlant értékesíteni. Én például, 5-6 olyan új módszerrel lettem gazdagabb, amit pénzre tudtam váltani, valamint a közös beszélgetéseink óta, csak kiemelt megbízásokat kötök, 4%-os jutalék mellett.

Hiszem, hogy ez csak egy töredéke, lehet annak a „módszer-kavalkádnak”, ami ha mindannyiunk birtokában lenne, hónapról hónapra, egyre több eladást produkálnánk. Köszönöm a közreműködéseteket és hogy tanulhattam tőletek.

 Csorba Dániel  MIÉSZ szóvivő, Értékesítési Bizottság


18 órától:

 Vendégünk volt Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára.

 (Előzmények:  Két éve írtuk alá az együttműködést, egyúttal kölcsönösen egymás tagjai lettünk a VOSZ KMRSZ –el. Részletek>>> )
 


 Meghívottunktól azt kérdeztük, érdemes-e még egyáltalán vállalkozni, ha mindenki próbálkozik, miért épp mi legyünk azok, akik balga módjára betartjuk a szabályokat?

 Dávid Ferenc, akihez érezhetően közelebb húzódott a szebbik nem, szenvedélyes előadásában részletesen taglalta a gazdaság mai állapotát, a várható tendenciákat és a lehetséges kiutakat.

Az előadás nagyon összefogott áttekintést nyújtott a hazai állapotokról, az új jogszabályokról, a környezetünkről, elemezte a kormány megoldásait, azok várható hatásait.

 Az alkalmazottakra vonatkozó módosítások megosztották a résztvevőket, kiderül, milyen formában változik a morál, a hozzáállás és a vállalkozói mozgástér…
 

 Az igen részletes előadás végén kérdések voltak, amelyek már-már személyes felelősségre vonásként hatottak, Dávid Ferenc állta a sarat, végül elszánt sörözés próbálta rendbe tenni a témától leizzadt népes közönséget, lesimítani a kedélyeket.

 Kiváló szervezésben a MIÉSZ és az Ingatlanklub vezetősége pompásan együttműködött, köszönet szervező tagjainknak és Dr. Sztranyák Józsefnek, Dávid Ferencnek és a résztvevőknek!

A szimpátia tagadhatatlan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 - 2009 | All rights reserved.