Keresés:
Utolsó módosítás: 2016.04.06.  szerda MIÉSZ alapítva 2006
Főoldal >> Ingatlanpanasz

Agresszív értékesítés

Közzétettünk egy felhívást az agresszív értékesítés ellen.

 

 


Tisztelt MIÉSZ!


Ezúton nyilatkozom, hogy teljes mértékben elhatárolódunk ezen módszerek alkalmazásától. Kollégáinkat a nyílt és őszinte párbeszédre tanítjuk, tiszteletbe tartva a végsőkig az ügyfelek szándékait, akaratát.

Demeter Tibor
ügyvezető
Demeter Ingatlanközpont


Ingatlan á la Carte Kft. nyilatkozza, hogy bármilyen szerződés megkötése szabad akaratból, nyomás nélkül kell hogy történjen. 
Minden más magatartást az Ingatlan á la Carte Kft. teljes mértékben etikátlannak és visszataszítónak tart, egyben azt elutasítja.
Nyilatkozzuk, hogy a fentiek szerinti negatív eljárásokat nem oktatjuk és nem támogatjuk, etikus magatartásunk bizonyítékaként 
ezeket az eszközöket alkalmazó munkatársainkat, ha lenne ilyen, sorainkból kizárnánk.

Üdvözlettel:

Szabó János
ügyvezető
Ingatlan á la Carte

 


 

 Agresszív értékesítés

 

A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetéhez egyre több bejelentés érkezik, melyben az ingatlantulajdonosok és a vásárlók a megbízási szerződés megkötésére és az értékesítés létrejötte érdekében különböző, burkolt, vagy nyílt lelki késztetéssel, agresszív hozzáállással próbálják az ügyfeleket számukra értelmezhetetlen, nem jól elmagyarázott vagy előnytelen szerződés aláírására, vagy értékesítésre kényszeríteni.
     A MIÉSZ ezt a magatartást teljes mértékben etikátlannak és visszataszítónak tartja, bármilyen szerződés megkötése szabad akaratból, nyomás nélkül kell hogy történjen. 
Ezúton felkérjük a szakmai szervezeteket, francishe cégeket és a szakma résztvevőit, hogy nyilatkozzanak erről, valamint arról is, hogy az ilyen eljárásokat nem oktatják és nem támogatják, etikus magatartásuk bizonyítékaként ezeket az eszközöket alkalmazó munkatársaikat, tagjaikat soraikból kizárják.
MIÉSZ 2014 04 08. 

© Copyright 2006 - 2009 | All rights reserved.