Keresés:
Utolsó módosítás: 2016.04.06.  szerda MIÉSZ alapítva 2006
Főoldal >> Januári találkozónk

Januári találkozó a Füti Omegánál

A januári találkozóról – képek, vélemények.
 
A januári találkozónkra a megszokott csapaton kívül sok új arc is érkezett. A téma a franchise hálózatok működése 1. rész és az ingatlanszakma megítélése volt.
 
Származási hely: MIESZ2011
Az egyik vidéki hálózat képviselői nem érkeztek meg, de mivel volt érdeklődés a téma iránt, legalább 3 másik hálózat képviselője eljött, akik hozzászólásaikkal igyekeztek eloszlatni a velük szembeni ellenérzéseket.
Származási hely: MIESZ2011
Ez kimondottan érdekes párbeszédet hozott elő, amit érdemes folytatni, mivel az látható, hogy szervezettség nélkül, összefogás nélkül befellegzett a kicsiknek. A szakmai együttműködés egyes esetekben lehetetlen bizonyos hálózatok esetében – jelenleg, de mint számos kérdésre az élet során van megoldás, - itt is kialakíthatók bizonyos formák.
A működések során a hirdetési lehetőségek is előjöttek, ahol kissé érzelmi síkra kerültek a legnagyobb hirdetési portálok működései.
Továbbragozva a kérdést, örömmel tapasztaltuk, mekkora igény van arra, hogy elmondhassák a kollégák saját véleményüket, tapasztalataikat. v
Származási hely: MIESZ2011

Az Európai Sors-Társak Egyesületének elnöke, Török-Szabó Erzsébet elmondta, hogy a szakmai megítélés sokszor azért rossz, mert felkészületlenek a kollégák, nincsenek tisztába a fogalmakkal, így a komolyság kérdőjeleződik meg.

 Komoly feladat az Ingatlanszakma bemutatása, mely nagyon összetett és nagyon sok munkát igényel, amennyiben valaki komolyan veszi. Közös érdeke a kis irodáknak és a hálózatoknak is, hogy a szakmai megítélés jobb legyen, ehhez pedig saját magunkat is komolyan kell venni, ez a megjelenés, a feltételrendszerek, követelmények betartása, azok számonkérése is szorosan hozzátartozik.

Származási hely: MIESZ2011

Azok, akik még nem voltak nálunk és nem ismerték a csapatot és a hosszú évek előzményeit, boldogan megosztották velünk gondolataikat, amelyek elemeit már évek óta ragozunk. Itt látszik, hogy ugyanazok a gondolatok foglalkoztatnak mindenkit, és jó érzés volt látni, hallani azokat az átgondolt kérdéseket, a való, gyakorlati életből vett témakört, melyek a megoldást jelenthetik.

Származási hely: MIESZ2011
Nagyon értékes hozzászólásokat, kollégákat ismertünk meg, várjuk őket legközelebb is.
 
Az Origoingatlan vezetője, Kratzl Gábor elmondta, hogy a feltett kérdésekre a válasz az együttműködésekben rejlik, mely szabályozott formában működik, érdemes körülnézni a piacon, hol lehet rendszereket, jól működő rendszereket találni.
Származási hely: MIESZ2011
 
Az estre a Füti Omega székházban annak vezetője, Netkovszky Kálmán biztosította a helyet. Nagyon köszönjük.

Az enni-innivalókat a jelenlévők hozták, köszönet mindenkinek,  találkozunk hamarosan. 

© Copyright 2006 - 2009 | All rights reserved.